WAT DOEN WE


Aan de rand van Zwolle, in buurtschap de Herfte, ligt een 14 hectare groot groen terrein: Buitengoed de Herfte. Dit voormalig terrein van WEZO (sociale werkplaats) biedt plek aan duurzame en sociale ondernemers en events en activiteiten op dit vlak.


Op Buitengoed de Herfte bouwen we samen aan de wereld van morgen. Een wereld waarin iedereen meedoet bij alles wat we doen. Waar we volop werken in en met de natuur. Waar we arbeid en onderwijs aanpassen aan mensen, in plaats van andersom. Een wereld waar we meer energie opwekken dan we verbruiken. Waar we gaan voor échte winst. Naast financiële waarde streven we naar sociale waarde en werken we aan innovatieve en betekenisvolle oplossingen voor maatschappelijke problemen. 

Ambacht en groen staan hoog in het vaandel. Wij geloven in de eerlijkheid, authenticiteit en menselijkheid van ambacht en groen. Bovendien geloven we in de mogelijkheden van mensen en systemen en niet in de onmogelijkheden.Op Buitengoed de Herfte laten we zien dat het anders kan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het anders moet.  Samen maken we het verschil.


Ook wanneer we met externe partijen samenwerken, houden we vast aan onze principes van inclusief werkgeverschap, duurzaamheid en menselijkheid.  Sta jij of staat jouw bedrijf daar ook voor? Dan werken we graag met je samen!


Stichting Meedoen in het Groen http://www.meedoeninhetgroen.nl helpt ons om zonder winstoogmerk deze ideële doelstellingen van Buitengoed de Herfte te realiseren en bewaken.ontwerp en realisatie: illustrator zwolle en gooddave